Bedrijfsuitjes

Mini-breaks

Duur: 1-3 dagen

Bedrijfsuitjes | Incentive dagen | Mini-breaks in Nederland

Mini-breaks en bedrijfsuitjes zijn een goede manier om jouw team beter te leren kennen buiten de werkvloer. Een incentive met je medewerkers is bindend en geeft een verhaal mee. The Sharecation zorgt ervoor dat jij en jouw collega’s een onvergetelijke tijd tegemoet gaan met de meest creatieve en originele incentive dagen. Wij zorgen voor (een) dag(en) waar iedereen nog lang over kunt napraten. 

De meerwaarde van onze bedrijfsuitjes en mini-breaks gaat echter veel verder dan alleen vermaak. Alhoewel vermaak en beleving de primaire doelen zijn van de bedrijfsuitjes, richten wij ons ook op jouw bedrijfsdoelstellingen. Denk aan teambuilding, teamspirit en targets behalen; onze incentives zijn uitermate geschikt voor het behalen van resultaat en ontwikkelen van vaardigheden en talent. 

Verrassende mini-breaks en bedrijfsuitjes

Wij organiseren mini-breaks en bedrijfsuitjes in heel Nederland en de mogelijkheden zijn eindeloos. Kleine groepen of grote groepen, een compleet arrangement met overnachting of een dagvullend programma, alles valt te combineren en te regelen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een onbezorgd en geslaagd bedrijfsuitje.

Personeelsuitjes

Teambuilding in eigen land

Ideeën voor jouw mini-break in Nederland

  • Beleef culinaire hoogtepunten tijdens een kookworkshop, een lokale foodtour door de stad, een vijfgangendiner in de grotten of met een panoramisch uitzicht.
  • In stijl arriveren met een Engelse dubbeldekker, 2CV's of in één van de andere bijzondere oldtimers.
  • Voor de sportievelingen organiseren we zowel indoor als outdoor actieve en uitdagende activiteiten. Denk hierbij aan kitesurfen, blowkarten, highland games, indoor skydiven en bootcampen met jouw team.
  • Ontdek de mooiste steden van Nederland tijdens een competitieve treasure hunt waarbij samenwerking van groot belang is.
  • Op zoek naar de wow-factor tijdens jouw bedrijfsuitje? Ga dan voor een ballonvaart tijdens zonsopkomst of verzorg een exclusieve goodiebag voor jouw medewerkers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang een voorstel op maat

Interesse in een andere incentivereis?

Wij gaan intercontinentaal