Incentivereis

Wintersport met je bedrijf

Duur: 2-5 dagen

Wintersport incentives | Bedrijfsuitjes in de sneeuw | Skireizen

Een bedrijfsuitje in de sneeuw met jouw team is de ultieme manier om je personeel te belonen voor hun inzet. Een wintersport incentivereis is bevoordelijk voor de teamspirit in jouw organisatie en draagt bij aan de motivatie, productiviteit en het bedrijfsgeluk op de werkvloer. Ga op wintersport met je bedrijf! 

Wij organiseren je wintersportreis op maat naar jouw wensen en houden rekening met jouw bedrijfsdoelstellingen. Wij denken net een stapje verder, waardoor wij een onvergetelijke wintersportervaring creëren voor jouw onderneming. 

Verrassende bestemmingen

Met The Sharecation kun je op incentivereis naar verschillende wintersportbestemmingen. Een wintersportervaring met jouw team is een unieke manier om de onderlinge banden te versterken en gezamenlijk een mooi avontuur te beleven.

Samen met jou bekijken wij welke bestemming en type wintersport bij jouw bedrijf past. Bekende skigebieden voor incentivereizen zijn Gerlos, Sölden en Val Thorens, maar andere opties zijn altijd mogelijk. Jouw wensen bepalen uiteindelijk hoe de reis eruit komt te zien. Natuurlijk komen wij graag een keer bij je langs om persoonlijk kennis te maken en jouw ideale incentivereis in kaart te brengen.

Sneeuwpret

Teambuilding in de sneeuw

Impressie van jouw wintersport

  • Tijdens de wintersport met jouw bedrijf kun je verblijven in een privé cottage voor jouw team, een catered chalet op de berg of in een goed en comfortabel hotel midden in het dorp.
  • Op je eigen tempo het skigebied verkennen, dat is voor iedere wintersportliefhebber een must. Voor de beginners organiseren we skilessen met Nederlandse begeleiding.
  • Een wintersport zonder après-ski is niet compleet. In de leukste après-ski bar is er een privé-gedeelte voor jouw bedrijf.
  • Teambuilding in de sneeuw: rodelend de berg af, racen in een hondenslede, slalomwedstrijd op de ski's, ijshockey met collega's, samen om het kampvuur, slipcursus op het ijs én nog veel meer mogelijkheden.
  • De wow-factor toevoegen doe je door het organiseren van een gethematiseerde (feest)avond óf door te overnachten in een iglo!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onvang een voorstel op maat

Interesse in een andere incentivereis?

Wij gaan intercontinentaal