Ontmoet ons

Jouw reis is onze missie

Een reis vol beleving, ontwikkeling en mooie herinneringen om te delen, maar vooral ook een brede lach op het gezicht van jou en je collega’s! Dat is waar wij, The Sharecation, het voor doen. Het klinkt cliché, maar wij geloven: delen is vermenigvuldigen. Zo delen wij met jou niet alleen onze passie en onuitputtelijk enthousiasme voor reizen, maar ook onze kennis en vakbekwaamheid in de (zakelijke) reisbranche en organisatie. 

Het delen houdt daar echter niet op. Zoals onze naam The Sharecation wellicht doet vermoeden, stimuleren wij het delen (sharing) op locatie (on location). Op een bijzondere locatie staat het delen van waarde en het realiseren van zakelijke groei centraal. Het delen van onder andere kennis, vaardigheden, ideeën en een netwerk zijn namelijk de belangrijkste sleutels tot succes. 

Om het plaatje compleet te maken en een glinstering in jouw ogen en die van je collega’s te laten verschijnen, nemen wij je mee naar een ongedwongen, inspirerende omgeving (on ‘vacation’). We genieten van de prachtige omgeving, verdiepen ons in lokale gebruiken, ondernemen verrassende activiteiten en gaan het avontuur met elkaar aan. 

Onze creatieve ontmoetingsplekken bieden jou de kans om het grensgebied op te zoeken tussen inspanning en ontspanning, je team nog hechter te maken, te inspireren én geïnspireerd te worden. Ga je met ons mee op reis?

SKILLS

HAPPINESS

ADVENTURES

RESULTS

EXPERIENCES

The Sharecation richt zich op het delen van kennis en vaardigheden, (bedrijfs)geluk, avontuur, gericht resultaat en unieke ervaringen. Wij organiseren bedrijfsreizen die geheel aan jouw wensen voldoen. Als ambitieuze, mensgerichte organisatie wil je jouw werknemers immers graag omzetten in ambassadeurs. Ieder reisprogramma wordt dan ook op maat gemaakt en tot in de puntjes verzorgd. Daarbij mag je rekenen op hoogstaande service, uitmuntende kwaliteit en onvergetelijke ervaringen. 

Laat je inspireren door onze reizen

ONS TEAM

the sharecation

Lois Weeterings

partner en reisspecialist

Vanaf jonge leeftijd heb ik een voorliefde voor reizen en het ontdekken van deze prachtige wereld. Voor mij was het dan ook een voor de hand liggende keuze om een management studie te volgen met een specialisme in het toerisme. Na vijf jaar als projectmanager te hebben gewerkt in de incentive (reis)branche, vond ik het tijd om mijn hart te volgen en The Sharecation op te richten.

Met The Sharecation hebben wij de opgedane kennis in een vertrouwde branche (de incentivebranche) gebundeld met ‘het nieuwe werken’. Onze workations en de Sharecation bieden dan ook een geheel nieuwe dimensie in de zakelijke reismarkt. Waardevolle reizen waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan, en jij met jouw bedrijf juist de nodige creatieve ideeën uit haalt. Vanzelfsprekend stop ik dan ook van begin tot eind al mijn energie in het organiseren, plannen en het met succes voltooien van jouw reis met The Sharecation. 

In mijn privé leven gaat het organiseren bij mij gewoon door. Van etentjes tot familiedagen en mooie reizen, voor de organisatie weet iedereen mij te vinden. Ik heb een zwak voor de Spaanse en Italiaanse cultuur, maar ben nooit klaar met het ontdekken van andere prachtige bestemmingen! 

Naomi van Hagen

partner en reisspecialist
Door de unieke combinatie van reizen organiseren en het bijdragen aan de groei van bedrijven, kan ik met recht zeggen dat ik met The Sharecation mijn droom volg als ondernemer.  
 
Na mijn management studie toerisme, besloot ik mij verder te verdiepen in organisaties en (bedrijfs)culturen en een master te volgen in organisatiewetenschappen. Het kunnen inzetten van deze kennis in de reisbranche, alsmede mijn ervaring als internationaal marketing manager, zie ik als een fantastische uitdaging. 
 
Van nature wil ik het maximale presteren. Verwachtingen overtreffen, een verhaal meegeven, het nét even anders doen en een lach op het gezicht van iedere deelnemer krijgen. Bijdragen aan het succes van jouw organisatie is mijn drijfveer. Het creëren van mooie belevingen is dan ook wat ik iedere dag het allerliefste doe. 
 
In mijn privé leven uit ik mijn energie en enthousiasme in sporten, gezellige uitjes en reizen naar nieuwe bestemmingen. Ik vind inspiratie in wereldsteden als Barcelona en Bangkok, maar creativiteit haal ik ook uit mooie landschappen en indrukwekkende culturen. 
 
the sharecation