De gezichten achter The Sharecation: reisbloggers Lois en Naomi

Picture of The Sharecation

The Sharecation

De gezichten achter The Sharecation: reisbloggers Lois en Naomi 

The Sharecation hebben wij in 2019 opgericht uit onze passie voor het ondernemerschap en natuurlijk voor reizen. Het ontdekken van het onbekende, afreizen naar exotische bestemmingen en openstaan voor nieuwe ontmoetingen en ervaringen: het geeft ons zoveel energie! Het zal dan ook vast niet gek klinken dat wij naast het organiseren van workations en bedrijfsreizen, dagelijks bezig zijn met het creëren van reiscontent. Sinds 2016 zijn wij continu in de weer met het fotograferen en schrijven voor ons reisblog Travander. Op het reisplatform Travander delen wij al onze reiservaringen in binnen- en in buitenland met ruim 10.000 betrokken volgers. 

Het verhaal van reisbloggers Lois en Naomi

“Wat is jouw volgende bestemming?” Het was de eerste vraag die ter sprake kwam tijdens onze ontmoeting. Onze paden kruisten toen wij allebei begonnen aan onze studie management toerisme aan de Hogeschool Tio in Rotterdam. De juiste keuze voor twee avonturiers die zo snel mogelijk aan de slag wilden gaan in de dynamische reisbranche. Al snel ontdekten wij dat niet alleen de reislust, maar ook het ondernemerschap ons met de paplepel was ingegoten. Starten als ondernemers in de reiswereld was dan ook een droom die uitkwam. Onze echte kracht bleek te zitten in onze samenwerking, daar waar wij elkaar ultiem aanvullen qua kwaliteiten. 

Wij bundelen onze krachten om zo onze vondsten in binnen- en buitenland op inspirerende wijze te delen op ons reisblog Travander en om unieke workations en incentives te organiseren die écht waarde hebben voor alle ondernemers. Lois is een organisator in hart en nieren en is daarnaast gespecialiseerd in fotografie. Naomi zorgt voor doelgerichte marketing en loopt altijd over van nieuwe ideeën. Samen zorgen wij ervoor dat wij altijd een verhaal meegeven waar nog lang over wordt nagepraat. 

De combinatie van een reisblog en workations

Het organiseren van reizen en het creëren van content zijn twee heel verschillende dingen. Toch vinden wij het geweldig dat wij deze twee dingen in ons ondernemerschap kunnen combineren. Niet alleen doen wij door al onze reizen ontzettend veel ervaring op en leren wij alsmaar weer nieuwe dingen over bestemmingen, ook hebben wij in de loop der jaren warme connecties opgebouwd met (lokale) verkeersbureaus, hospitality aanbieders en touroperators. Deze relaties zijn ontzettend waardevol voor het organiseren van een kwalitatieve workation. We beschikken hierdoor over de juiste kennis, expertise en een omvangrijk netwerk om jouw reis tot in de puntjes te overzorgen. 

Wat wordt de volgende bestemming?

Alle reizen die we organiseren zijn maatwerk. De zakelijke reizen en workations variëren dan ook van meerdaagse incentives in het binnenland, tot aan reizen naar exotisch Indonesië en Thailand. De Digital Nomad-bestemmingen bij uitstek. Wil jij inspiratie opdoen voor jouw bedrijfsreis? Neem dan contact met ons op en volg onze reisblog voor een dagelijkse dosis reisinspiratie. 

Deel dit bericht