Werkvakanties

Werkvakanties | Workations | Bedrijfsretreats  | Retraites | Heisessies

De beste ideeën ontstaan niet tussen 9 en 5 uur op kantoor. Workations (werkvakanties) naar zonnige, inspirerende bestemmingen worden dan ook steeds populairder. Niet voor niets zijn workations uitgeroepen als de reistrend van 2019. 

Wil je met jouw team op stap, maar het werk niet stilleggen? Overweeg dan een werkvakantie in plaats van een incentive. 

Wij organiseren productieve workations en werkvakanties voor jou en je team, afdeling of gehele organisatie. Het doel van de werkvakantie is het delen van kennis en ervaringen en het hierdoor aanzetten tot nieuwe, verbeterde ideeën, innovaties en samenwerkingen. Bijvoorbeeld ten behoeve van een nieuw product, een winstgevend business model, ter bevordering van de teamspirit en bedrijfscultuur of het verwerven van nieuwe klanten. Voorafgaand en tijdens de workation nemen wij alle zorgen uit handen. Zo garanderen wij een comfortabele accommodatie en inspirerende activiteiten, maar zien wij er ook op toe dat jij bereikbaar blijft voor jouw klanten. 

Na afloop van onze workation bruisen jouw werknemers niet alleen van positieve energie en nieuwe inspiratie, je team zal ook sterker zijn dan ooit. Een hecht en betrokken team is van onschatbare waarde voor een goede samenwerking in de dagelijkse werkzaamheden.

Inspirerende bestemmingen voor een werkvakantie

Interesse in een andere bestemming?

Laat Je inspireren door
de wereld van the sharecation