Dubai

Dubai

The city of gold

Duur: 5 dagen

Incentivereis Dubai

Op incentivereis naar Dubai?

Daar waar Dubai voorheen nog woestijn was, is het inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste wereldsteden. Een stad die blijft imponeren en overtreffen. Zo vind je hier namelijk het grootste vlieg, de meest indrukwekkende overdekte skihal en natuurlijk het hoogste gebouw van de wereld: de Burj Khalifa. 

Leg je medewerkers in de watten tijdens een incentivereis naar Dubai. Alvast inspiratie opdoen? Bekijk hieronder een aantal van de vele mogelijkheden in het indrukwekkende Dubai.

Incentivereis Dubai

Vanuit het centrum van Dubai vertrekken we met de stoere 4×4 Jeeps de woestijn in. Een unieke manier om de woestijn te ontdekken. Onderweg stoppen we voor een lokale snack en een drankje waarna we de adrenaline van jou en je werknemers gaan verhogen. Wordt er gekozen voor een quadtour of voor zandboarden? 

We rijden verder met de Jeeps naar een exclusief kamp wat speciaal voor jouw bedrijf is opgezet in de woestijn. Hier genieten we van een glas champagne terwijl de zon langzaam ondergaat. In het kamp is er een feestelijke barbecue avond georganiseerd met lokaal entertainment. De keuze is aan jou: vertrekken we ’s avonds per touringcar terug naar Dubai of blijven we overnachten voor de echte woestijnbeleving?

Een bezoek aan Dubai is niet compleet zonder op het observatiedeck van de Burj Khalifa te zijn geweest. Met de fast-track tickets zijn we razendsnel op de 124ste verdieping (de lift stijgt 10 meter per seconde!). Eenmaal op het observatiedeck genieten we van een fantastisch uitzicht over Dubai terwijl een glas bubbels wordt uitgedeeld. Een indrukwekkende ervaring. 

Ook brengen we een bezoek aan het beroemde hotel: de Burj al Arab. Dit luxe hotel is herkenbaar aan zijn iconisch zuilvormige silhouet en wordt gekenmerkt door de sublieme gastvrijheid. Op 440 meter hoogte van het ’s werelds meest luxueuze hotel genieten we van een high tea met een fenomenaal uitzicht. 

Een leuke manier om de teambuilding te bevorderen is het organiseren van activiteiten op het strand en in de zee waarbij er onderling tegen elkaar gestreden wordt.  

Gaat jouw voorkeur uit naar minder actieve activiteiten? Een mooie boottocht per catamaran of zeilboot over de Arabische Golf is dan zeker een leuke optie. We bewonderen vanaf het water de imposante skyline van Dubai en genieten van een heerlijke barbecue aan boord. Ben je meer op zoek naar een local experience? Per klassieke boot varen we door het oude Dubai waarbij we ons wanen in een ver verleden. 

Voor een exclusieve ervaring kiezen we voor een vlucht met de watervliegtuigen. 

Onder begeleiding van lokale gidsen ontdekken we verschillende delen van de stad. Dit kan te voet, per fiets of per touringcar. Op deze manier krijgen we inzicht in het verleden en in de toekomst van deze metropool. 

De stadstocht kan worden gecombineerd met een teambuildingsactiviteit door het organiseren van een gethematiseerde treasure hunt. Het doel is om als eerste met jouw team alle opdrachten te voltooien en de eindlocatie te bereiken. De opdrachten staan vermeld in roadbooks of op een tablet. Samenwerking is van groot belang!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij creëren graag een offerte voor jou op maat.

Interesse in een andere bestemming?

Wij gaan intercontinentaal.