New York

New York

The city that never sleeps

Duur: 5 dagen

Incentivereis New York

Op incentivereis naar New York?

New York is een unieke bestemming voor een incentivereis. Deze bruisende stad heeft veel te bieden en zal ongetwijfeld indruk maken op jouw team. 

Met zo’n 16 miljoen inwoners is New York absoluut een culturele metropool. In de stad is er continu beweging, vermaak en lijkt men nooit te slapen. Shoppen doen we op 5th Avenue waarna we met volle armen in een yellow cab stappen. Picknicken in het Central Park doen we natuurlijk met inkopen vanuit Chelsea Market waarna we met de fiets het park verkennen. Genieten van een fenomenaal uitzicht over de stad doen we vanaf The Empire State Building of vanaf Rockefeller Center met direct uitzicht op The Empire State Building. Een bezoek aan een spetterende show op broadway wordt het hoogtepunt van de reis.

Incentivereis New York

Het ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een reisvergunning binnen het Amerikaanse Visa Waiver Program. Het is verplicht voor reizigers naar Amerika om in het bezit te zijn van deze reisvergunning. Het ESTA geldt voor zakenreigers en toeristen die minder dan 90 dagen in Amerika verblijven.

Reizigers die niet beschikken over een geldig ESTA, visum of Amerikaans paspoort worden niet toegelaten bij het boarden van de vlucht. Reizigers naar Amerika dienen daarom vóór aanvang van hun reis een aanvraag in te dienen voor ten minste één van deze drie documenten. Let op: de aanvraag moet uiterlijk 72 uur vóór vertrek ingediend zijn. 

New York staat bekend om haar geweldige en uitbundige shows op Broadway. Een bezoek aan New York is daarom ook niet compleet zonder één van de vele shows bij te wonen. Na de show dineren we op een spectaculaire locatie met uitzicht over het altijd drukke en mooi gekleurde Times Square. 

Een leuke manier om Central Park te verkennen is op de fiets onder begeleiding van een lokale gids. Dit is tevens een goed begin van de dag om indruk te krijgen van het lokale leven in New York. Onderweg worden veel leuke feiten en weetjes verteld over New York en Central Park. 

Wanneer het weer het toelaat, kunnen we een lekkere picknicklunch organiseren te midden van Central Park. Een goed alternatief is lunchen bij het aan het water gelegen restaurant The Boathouse.

De Wall Street Tour is een interessante wandeltocht door het financiële hart van New York. De lokale gids laat ons kennis maken met de geschiedenis en huidige ontwikkelingen op Wall Street. Na de tour lopen we richting het opstappunt van de ferry naar Liberty en Ellis Island. Vanaf de ferry hebben we een prachtig uitzicht op het Vrijheidsbeeld, waarna we Ellis Island betreden. Een indrukwekkende plek waar onze gids veel over weet te vertellen!

Het High Line park in New York is gevestigd op een verhoogde treinrails midden in Manhattan. Het is een unieke locatie die van het Meatpacking District tot Hudson Yards loopt. Samen met een lokale gids lopen we door het park en leren we over de geschiedenis van deze indrukwekkende plek. 

Een typisch Amerikaanse ervaring is het bijwonen van een wedstrijd van de New York Yankees in het Yankee Stadium. Vanaf ons hotel vertrekken we met de metro naar het stadion waarbij we de sfeer zelfs voor de wedstrijd al goed ervaren. Natuurlijk zijn we goed voorbereid met New York Yankees petten en sjaals zodat we één zijn met de fans. Tijdens de wedstrijd genieten we niet alleen van het spel, maar ook van een grote beker frisdrank én een Amerikaanse hotdog.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij creëren graag een offerte voor jou op maat.

Interesse in een andere bestemming?

Wij gaan intercontinentaal.