Valencia

Valencia

The city of arts and sciences

Duur: 4 dagen

Incentivereis Valencia

Op incentivereis naar Valencia?

Valencia is de ideale bestemming voor het organiseren van een motivatiereis voor jouw medewerkers. In Valencia vind je een combinatie van authentieke Spaanse sferen, imposante gebouwen, de overheerlijke Spaanse keuken en natuurlijk het leven aan de kust. Een combinatie die goed tot zijn recht komt tijdens een incentivereis naar Valencia.

Incentivereis Valencia

Een tapas tour door het historisch centrum van Valencia is een smakelijke start van jouw incentivereis. We maken kennis met de fijne Spaanse keuken en traditionele gebruiken. We struinen door de smalle straten van Valencia op zoek naar de meest authentieke bars. Met een kan sangria proosten we op een fijn verblijf in Valencia!

Valencia heeft een gunstige ligging aan de Middellandse zee waardoor je op deze bestemming gemakkelijk activiteiten in de stad afwisselt met activiteiten aan de kust. 

Een exclusieve catamarantocht is heerlijk ontspannend. Aan boord zorgen we voor een DJ met fijne loungemuziek, een open bar én een heerlijke paella of barbecue lunch. Een goed moment om bij te praten met collega’s.

Valencia is door het vlakke landschap en het aangename klimaat een echte fietsstad. Tijdens een fietstocht verkennen we het oude centrum, de rivierbedding en de moderne gebouwen van The City of Arts and Sciences. Onderweg maken we een stop bij een lokaal café waar we de typisch Valenciaanse horchata en een farton proeven.

Buiten Valencia tref je het natuurpark Albufera aan. Een mooi park dat we per boot over het meer gaan verkennen. Aan het meer liggen grote rijstvelden. Hier komt de rijst vandaan die wordt gebruikt voor het maken van de welbekende Spaanse paella. 

Tijdens een bezoek aan dit gebied, mag natuurlijk een paella kookworkshop niet ontbreken. Je word dan ook verwacht op een typisch lokale boerderij waar de kookschorten inclusief jouw bedrijfslogo klaarliggen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij creëren graag een offerte voor jou op maat.

Interesse in een andere bestemming?

Wij gaan intercontinentaal.