Workation Ardennen

Workation

Ardennen

Duur: 1 – 3 dagen

Workation Ardennen

Op werkvakantie naar de Ardennen?

Als team bij elkaar komen op een externe locatie, waarbij je in alle rust in gesprek kunt over uiteenlopende thema’s? Overweeg dan een workation naar de Ardennen. 

Niet alleen is de Belgische Ardennen een ideale bestemming voor een workation, maar is deze locatie ook gemakkelijk te bereiken. Bovendien is het een inspirerende plek waarbij de natuurlijke omgeving impact heeft op het creatieve denkproces.

Gedurende de workation in de Ardennen verblijf je in een chateau exclusief voor jouw team of gehele organisatie. In het chateau en op het terrein organiseren we meetings, workshops en teambuildingsactiviteiten. 

Kortom, een werkvakantie naar de Ardennen zorgt voor een boost aan motivatie en nieuwe inspiratie.

workation Ardennen

Workation Ardennen

Tijdens de workation in de Ardennen verblijf je in een chateau exclusief voor jouw bedrijf. De locatie is van alle gemakken voorzien. Hierbij kun je denken aan meeting rooms, dagelijks verse en gezonde maaltijden en natuurlijk snel internet. De locatie biedt de perfecte combinatie van werk en natuur. Zo zorgen wij voor een ontspannen verblijf en een productieve werkvakantie in een inspirerende omgeving.

Aan de hand van jouw bedrijfsdoelstellingen organiseren wij effectieve en inspirerende workshops, masterclasses, coachingsessies, brainstormsessies, meetings, klant- en/of bedrijfsbezoeken. Samen met jou sparren wij over de interesses van jou en je medewerkers en bespreken we de gewenste invulling van het programma.

Naast het werken is er natuurlijk ook ruimte en tijd voor lekker en gezond eten, sportieve activiteiten en een onderdompeling in de mooie natuur.

Voor een adrenaline kick kunnen we terreinfietsen of een 4×4 jeep tour door het modderige landschap organiseren. Wil je echt indruk maken? Dan laten we jouw medewerkers opstijgen met een ballonvaart tijdens de zonsopkomst.  

Op workation met jouw team?

Wij creëren graag een offerte voor jou op maat.

Jouw personeel motiveren en belonen?

Stimuleer jouw werknemers in een inspirerende omgeving.