Workation Bali

Workation

Bali

Duur: 10 – 14 dagen

Workation Bali

Op werkvakantie naar Bali?

Werknemers op een unieke manier binden aan jouw bedrijf doe je door ze een onderdeel van het team te laten voelen. Dit kan door middel van het meenemen van je werknemers op workation naar Bali.

De beste manier om medewerkers te binden is door wederzijdse loyaliteit en een prettige werksfeer te creëren. Tijdens een werkvakantie naar Bali bevinden jouw werknemers zich op een creatieve ontmoetingsplek waarin gegarandeerd nieuwe inspiratie wordt opgedaan, teamleden met elkaar kunnen sparren en waar bovendien de teambuilding wordt bevorderd. Verblijf bijvoorbeeld in een privé villa dichtbij het strand of in de jungle. Zo kunnen er in de ochtend meetings worden georganiseerd waarna men kan ontsnappen op het strand of in de natuur. De mogelijkheden in Bali zijn eindeloos.

workation bali

Workation Bali

Bali is bij uitstek het populairste eiland voor workations. Van bergachtige landschappen tot dichte jungles en de vriendelijke bevolking, Bali beschikt over alle ingrediënten voor een inspirerende werkvakantie. 

Gedurende de werkvakantie op Bali verblijven we in een luxe privé villa tussen de rijstvelden of aan de kust. Tijdens jouw werkvakantie kun je rekenen op de ideale mix van inspanning en ontspanning. Na je drukke, maar vooral productieve werkdag of workshop is er voldoende tijd om te relaxen of een leuke activiteit te ondernemen. 

Aan de hand van jouw bedrijfsdoelstellingen organiseren wij effectieve en inspirerende workshops, masterclasses, coachingsessies, brainstormsessies, meetings, klant- en/of bedrijfsbezoeken. Samen met jou sparren wij over de interesses van jou en je medewerkers en de gewenste invulling van het programma. 

Ook zorgen wij dat jij en je medewerkers beschikking hebben over een pas voor de fijnste co-working spaces met betrouwbaar internet en comfortabele werkruimtes. 

Naast het werken is er natuurlijk ook ruimte en tijd voor lekker en gezond eten, sportieve activiteiten, indrukwekkende bezienswaardigheden en een onderdompeling in de lokale cultuur.

Zo kun je tijdens een dagtour de mooie tempels, indrukwekkende rijstvelden en watervallen bezoeken. Voor de echte sportievelingen onder ons regelen wij onder andere surflessen, yogasessies en kajaktours. 

Op workation met jouw team?

Wij creëren graag een offerte voor jou op maat.

Jouw personeel motiveren en belonen?

Stimuleer jouw werknemers in een inspirerende omgeving.