Workation Barcelona

Workation

Barcelona

Duur: 2 – 5 dagen

Workation Barcelona

Op workation naar Barcelona?

Innovatie en technologie zijn een essentieel onderdeel van het DNA van Barcelona en steeds meer bedrijven zoeken dan ook deze levendige bestemming op. Met ruim 300 co-working spaces en een diversiteit aan locaties voor bedrijfsevenementen, biedt Barcelona veel fijne werkplekken en geschikte plekken voor meetings, workshops en masterminds. 

Niet geheel onbelangrijk: de stad is rijk aan bijzondere bezienswaardigheden, een uitstekende keuken en een heerlijk mediterraans klimaat en cultuur. Barcelona is dan ook de ultieme bestemming voor een werkvakantie als je inspanning en ontspanning wilt combineren.

Workation Barcelona

Met jouw team verblijven in een privé villa, centraal gelegen appartement of in een zakelijk hotel? In Barcelona is alles mogelijk. Barcelona is één van de populairste bestemmingen voor internationale meetings en bijeenkomsten en biedt dan ook een aantrekkelijke ambiance voor een werkvakantie vol creativiteit en inspiratie. De stad is gelegen op zeven heuvels en biedt de mogelijkheid om te verblijven in de natuur, aan de kust of in het bruisende stadshart. Door het subtropische klimaat is Barcelona het gehele jaar door een fijne bestemming voor een werkvakantie met jouw bedrijf! 

Barcelona is een levendige bestemming voor een werkvakantie en staat garant voor positieve energie en nieuwe inspiratie en ideeën. Aan de hand van uw bedrijfsdoelstellingen organiseren wij effectieve en inspirerende workshops, masterclasses, coachingsessies, brainstormsessies, meetings en klant- en/of bedrijfsbezoeken. 

Zo kun je in het exclusieve W Hotel de nieuwe verkoopstrategie van jouw bedrijf bespreken met je team, waarna een interactieve pitch-workshop voor de salesmanagers zal worden georganiseerd. Het uitwerken van de doelstellingen voor het nieuwe kwartaal wordt gedaan in één van de co-working spaces die Barcelona rijk is. 

Samen met jou sparren wij over de interesses van jou en jouw medewerkers en de gewenste invulling van het programma. 

Naast het werken is er natuurlijk ook ruimte en tijd voor lekker en gezond eten, sportieve activiteiten, indrukwekkende bezienswaardigheden en een onderdompeling in de lokale cultuur. 

Zo kunnen we een tapas tour organiseren door de leukste wijken van Barcelona, teambuildingsactiviteiten organiseren door middel van een treasure hunt door de stad of de uitdaging aangaan tijdens een paella kookworkshop. 

Op workation met jouw team?

Wij creëren graag een offerte voor jou op maat.

Jouw personeel motiveren en belonen?

Stimuleer je werknemers in een inspirerende omgeving.