Workation Berlijn

Workation

Berlijn

Duur: 2 – 5 dagen

Workation Berlijn

Op workation naar Berlijn?

Een dynamische stedelijke omgeving biedt ideale omstandigheden om jouw werknemers te binden tijdens een werkvakantie naar Berlijn.

Tijdens de workshops, brainstormsessies, meetings en teambuildingsactiviteiten wordt het ‘out-of-the-box’ denken getriggerd en worden culturele activiteiten in het programma geïntegreerd. Een werkvakantie naar Berlijn inspireert het team en schept ruimte voor creatieve ideeën en nieuw denken. Je bent verzekerd om terug te keren naar kantoor met een versterkte onderling samenhang en een enorme boost aan motivatie.

Workation Berlijn

Berlijn is bekend om haar artistieke stadsdelen en biedt daarom voor iedere organisatie wat wils. Verblijven in een hotel kan van extreme luxe tot aan imposante design hotels. 

Berlijn wordt ook wel de startuphoofdstad van Europa genoemd. De stad bruist innovatie en creativiteit en biedt talloze netwerkmogelijkheden met inspirerende ondernemers, nieuw talent en investeerders. 

Aan de hand van jouw bedrijfsdoelstellingen organiseren wij effectieve en inspirerende workshops, masterclasses, coachingsessies, brainstormsessies, meetings, klant- en/of bedrijfsbezoeken. Samen met jou sparren wij over de interesses van jou en je medewerkers en de gewenste invulling van het programma. 

Naast het werken is er natuurlijk ook ruimte en tijd voor lekker en gezond eten, sportieve activiteiten, indrukwekkende bezienswaardigheden en een onderdompeling in de lokale cultuur.

Je kunt de stad op een bijzondere manier ontdekken door een rit in de alom bekende oude trabantjes. Jouw medewerkers een boost aan inspiratie geven? Dit kan tijdens een creatieve graffiti workshop op de Teufelsberg.

Op workation met jouw team?

Wij creëren graag een offerte voor jou op maat.

Jouw personeel motiveren en belonen?

Stimuleer je werknemers in een inspirerende omgeving.